Filter
Izleti iz Rovinja
Traži po izletimaRovinj Venezia

Trajanje:12h
      Prijevoz: brod

Venecija; "terra quasi –terra, e acqua quasi -acqua"(" zemlja skoro –zemlja i voda skoro -voda"). Venecija je grad koji svakako morate posjetiti. Grad koji čuva povijesne priče svojih 400 mostova. Grad plime I oseke. Romantičnih gondolijera. Majstora murana. I nadasve grad koji se diči veličanstvenom arhitekturom.

> Prikaži sve

Cijena po osobi:
€75
 

Istra Tour

Trajanje:4h
      Prijevoz: bus,kombi

Spomenici neprocjenjive vrijednosti kao ostaci Rimskog I Bizantskog carstva, Republike Venecije, Napoleona, Austro-ugarske. Gotičke I barokne palače, srednjovjekovne kule i bedemi, crkve I trgovi. Sve to I više od toga kriju Grožnjan, Motovun, Sv. Vincenat, Hum ( najmanji grad na svijetu), Dvigrad i Lim fjord. Otkrijte sa nama čaroliju koju nose u sebi.

> Prikaži sve

Cijena po osobi:
€35
 

Brijuni

Trajanje:6 h
      Prijevoz: brod

otočna skupina, čije je najljepši dio 1983. proglašen Nacionalnim parkom. Brijunsko se otočje sastoji od 2 veća otoka; Veliki I Mali Brijun I 13 malih otočića. Brijuni su poznati po svojoj blagoj klimi I bujnoj vegetaciji te vrlo razvedenoj obali. Zoološki vrt je otvorenog tipa, tako da životinje slobodno šetaju otokom, što je predivno iskustvo za svakoga tko posjeti ovaj divan otok.Uz smještaj najviše kategorije Brijuni nude I najbolju ponudu aktivnih sadržaja od golfa sve do wind surfinga

> Prikaži sve

Cijena po osobi:
€55
 

Fish Picnic

Trajanje:5h
      Prijevoz: brod

Izlet brodom za one koji žele promijeniti svakidašnji ambijent i provesti jedan dan u uživanju na moru i suncu. Plovi se do jedne uvale, gdje ćete moći provesti vrijeme u kupanju i sunčanju, pečenoj ribi ili mesu i dobrom domaćem vinu i sokovima.

> Prikaži sve

Cijena po osobi:
€35
 

Plitvička jezera

Trajanje:
      Prijevoz: bus

Najpoznatiji su nacionalni park u Hrvatskoj, a ubrajaju se među najljepše prirodne znamenitosti u Europi. Ovaj "biser kontinentalne Hrvatske" UNESCO je, zbog njihove raznolikosti, uvrstio u popis Svjetske prirodne baštine.

> Prikaži sve

Cijena po osobi:
 

Lim Fjord

Trajanje:4h
      Prijevoz: brod

prirodni rezervat poznat po uzgajalištu riba i školjaka. Predivan poludnevni izlet brodom. Ribe i školjke mogu se i kušati u restoranu u pauzi. Posjet Gusarskoj špilji. Nazvanoj upravo po gusarima koji su se skrivali u špilji koja je imala stratešku poziciju pri praćenju plijena.

> Prikaži sve

Cijena po osobi:
€20
 

Jedrenje

Trajanje:6h
      Prijevoz: Jedrilica

Jedrilica je najbolji način da upoznate otoke i more, uživajući u prekrasnom pejzažu. Upoznajte lokalno područje, povijest, naučite jedriti, uživajte u domaćim delicijama i vinu. "Pulpa" je 10 metarski, ručno pravljeni, jedriličarski brod, koji je dobio naziv po jednoj lokalnoj obitelji.

> Prikaži sve

Cijena po osobi:
€600
 
1-7 od 7